2. ÇEVREYOLU ATATÜRK BULVARINA BAĞLANIYOR

2. Çevreyolunu Atatürk Bulvarına bağlamak için Yeni Sanayi Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, asfalt çalışmalarına başladı.

Daha geniş ve alternatif ulaşım ağına sahip bir Adıyaman için yoğun bir çalışma sürdüren Belediyemiz, 2. Çevreyolunu Atatürk Bulvarına bağlamak için kolları sıvadı.

Daha önce 2. Çevreyolu ile Atatürk Bulvarı arasında bulunan Yeni Sanayi Mahallesindeki sokaklarda yolda kalan yapıları kamulaştırarak yıkan Belediyemiz, yıkım işleminden sonra hızlı bir şekilde yol yapım işine başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından geçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililerimiz, 2. Çevreyolu ile Atatürk Bulvarı arasında bulunan Yeni Sanayi Mahallesi’nin Adıyaman Anadolu Lisesi önünden geçen kısmında daha önce kamulaştırma işlemi gerçekleştirdiklerini ve kamulaştırılan binaları yıktıklarını söyledi. Yetkililerimiz, yıkılan yapılardan sonra hızlı bir şekilde yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, kısa süre içerisinde 2. Çevreyolunun Ak Konutlar arkasında bulunan kavşak ile Atatürk Bulvarına olan bağlantının sağlanacağını dile getirdiler.

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek yetkililerimize teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 07.11.2017