1954 SPOR’UN DEPLASMAN MAÇINI CANLI YAYINLIYORUZ

Belediyemiz, ilimizi bu sezon BAL liginde temsil eden Adıyaman 1954 Spor’un Pazar günü Siverek deplasmanında oynayacağı maçı resmi facebook hesabından canlı olarak yayınlayacak.

Gelecek sezon ilimizi profesyonel ligde temsil edecek bir takımın olması için Adıyaman 1954 Spor’a desteğini sürdüren Belediyemiz, sarı-yeşilli ekibin Siverek Belediyespor ile Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda oynayacağı maçı resmi facebook hesabından Full HD kalitesinde yayınlayacağını duyurdu.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından, Siverek Belediyespor-Adıyaman 1954 Spor maçı Pazar günü saat 14.00’dan itibaren kesintisiz ve Full HD kalitesiyle www.facebook.com/Adiyamanbeltr adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Oluşturulma Tarihi : 03.11.2017