ABDULHAMİD HAN GENÇLİK VE KÜLTÜR EVİ İÇİN İLK KEPÇE VURULDU

Belediyemiz tarafından Yeni Mahalle’de yapılacak olan ve içerisinde konferans salonu ve taziye evininde bulunacağı Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi projesinin ilk adımı atıldı.

Sosyal projelere ağırlık veren Belediyemiz, şehrin en kalabalık mahallelerinden Yeni Mahalle’de, içinde 300 kişilik konferans salonu, bay ve bayan taziye evi ve meslek kurslarının verilebileceği salonların yer alacağı 3 katlı Gençlik Merkezi ve Kültür Evi projesi için ilk kepçeyi vurdu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, 220 metrekarelik alan üzerine 3 kat olarak yapılacak olan Gençlik Merkezi ve Kültür Evi’nin mahalledeki önemli bir ihtiyacı ortadan kaldıracağını dile getirdi. İnşaat çalışmalarına başlanan projenin kısa süre içerisinde hizmete girmesini planladıklarını da sözlerine ekleyen Başkanımız, yeni projelerinin de sırada olduğunu müjdeledi.