3. ÇEVREYOLUNDA REFÜJ DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Belediyemiz tarafından yapımı büyük ölçüde tamamlanan 3. Çevreyolu’nda asfalt çalışmaları tamamlanan noktalarda refüj düzenleme çalışmalarına başlanıldı.

Adıyaman’da uzun yıllar önce yapımına başlanan ancak Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra gerçekleştirilen yoğun çalışmalar neticesinde bitme aşamasına gelen 3. Çevreyolu’nda düzenleme çalışmaları devam ediyor.

3. ÇEVREYOLU TAMAMLANMAK ÜZERE

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, 3. Çevreyolu’nun Yeşilyurt ve Siteler Mahallesi kısmında bulunan ve asfalt çalışmaları daha önce tamamlanan yolda refüj çalışmasına başlanıldı.

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, her geçen gün gelişen Adıyaman’ın ulaşımdaki problemlerini ortadan kaldırmak için tüm gayretleriyle çalıştıklarını dile getirdi.