BELEDİYEMİZDEN KÜLTÜREL ETKİNLİK

Belediyemizin katkılarıyla, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Parkta Güzel Bir Gün’ adlı tiyatro oyunu hemşehrilerimiz için sahneleniyor.

Adıyaman’da sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren belediyemiz, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında güzel bir tiyatro oyununu daha tiyatro severlerle buluşturuyor.

Belediyemiz, 13 Şubat Çarşamba ve 14 Şubat Perşembe günleri Diyarbakır Devlet Tiyatrolarının sahneleyeceği ‘Parkta Güzel Bir Gün’ adlı tiyatro oyununu hemşehrilerimizle buluşturacak.

Yetkililerimiz tüm tiyatro severleri ücretsiz olan tiyatro oyunlarına davet ederek, konu ile ilgili olarak “Diyarbakır Devlet Tiyatroları tarafından 13 Şubat Çarşamba ve 14 Şubat Perşembe günleri akşam saat 20.00’da Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda sahnelenecek olan oyuna tüm halkımızı davet ediyoruz. Bu oyun için izleyicilerin saat 19.30’da salona gelmelerini rica ediyoruz” diye konuştu.