RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE KUM SANATI VE İLAHİ ŞOV

Belediyemiz tarafından düzenlenen ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’ programı, Kum Sanatı Sanatçısı Muhammed Aktürk’ün muhteşem gösterisi ve ilahi konseriyle devam etti.

Adıyaman’da Ramazan ayı gecelerini coşkuya dönüştüren ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’ programının 8. gün etkinlikleri kapsamında sahne alan Çelikhanlı Kum Sanatı Sanatçısı Muhammed Aktürk muhteşem bir şova imza attı.

Demokrasi Parkı’nda bulunan alanda gerçekleştirilen programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, önce Kum Sanatı Sanatçısı Aktürk’ün şovunu hayranlıkla izledi, daha sonra da Muhammed Aktürk’ün de aralarında bulunduğu Çar-i Gâh İlahi Grubunun seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle güzel bir gece yaşadı.

Gösteri ve ilahi dinletisinden sonra sahneye davet edilen Meclis Üyemiz Orhan Bilgiç, sanatçılara teşekkür ederek Belediyemiz adına hediye ve plaket takdiminde bulundu.