7 NOKTADA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİ BAŞLATTIK

Belediyemiz, şehir merkezinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan 7 farklı noktada ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunmaya başladı.

Halk odaklı belediyeciliğe büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, şehir merkezindeki dört büyük park ile kale, seyir tepesi ve belediye hizmet binaları ile çevresinde vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabileceği kablosuz internet hizmeti vermeye başladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bilgi İşlem Müdürlüğü yetkililerimiz, şehir merkezinde bulunan ve halk tarafından yoğun bir şekilde kullanılan Demokrasi Parkı, Mimar Sinan Kültür Parkı, Altınşehir Hacegan Parkı, Karaali-Eğriçay Parkı, şehir kalesi, seyir tepesi ve Adıyaman Belediyesi hizmet binaları ve çevresinde kablosuz internet erişiminin halkın hizmetine açıldığını müjdeledi.

Vatandaşın yaşam kalitesini arttırmak ve gündemi güvenli ve ücretsiz bir şekilde takip etmelerine olanak sağlamak amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini de sözlerine ekleyen yetkililerimiz, Adıyaman Belediyesi olarak modern çağın gereklerini yerine getirmeye devam edeceklerini müjdeledi.