MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Şehit Fahri Yaldız Anaokulu öğrencileri, Belediyemiz tarafından geleceğin sürücülerinin eğitimli bir şekilde yetişmesi amacıyla Cumhuriyet Mahallesinde yapılan Trafik Eğitim Parkı’nı gezdi.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ TRAFİK EĞİTİM PARKIMIZI GEZDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Atatürk Bulvarının yoğunluğunu ortadan kaldırmak için Altınşehir Mahallesinde açılan yeni yolda sinyalizasyon çalışması yapıldı.

ALTINŞEHİR’DE SİNYALİZASYON ÇALIŞMASI YAPTIK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, şehir içindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor.

BELEDİYEMİZDEN YENİ TRAFİK DÜZENLEMESİ

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı Trafik Amirliği birimimiz, Adıyaman’da faaliyet gösteren servis araçlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

ZABITA TRAFİK AMİRLİĞİMİZDEN SERVİSLERE SIKI DENETİM

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğü Trafik ve Sinyalizasyon ekiplerimiz tarafından şehir merkezindeki yol çizgileri yenilendi.

EKİPLERİMİZDEN GECE MESAİSİ

detaylar için tıklayın
Hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için kolları sıvayan Belediyemiz gerekli tüm çalışmaları tamamlayıp, olası bir aksiliğe karşı önlemlerini aldı.

KURBAN BAYRAMINDA DA BOŞ DURMAYACAĞIZ