MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, yaz mevsimi öncesi şehir merkezinde gıda ürünü satan işyerlerini denetledi.

ZABITA EKİPLERİMİZ SAĞLIKSIZ GIDAYA MÜSAADE ETMİYOR

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Altınşehir Mahallesinde matador fırınlarını denetledi.

ZABITA EKİPLERİMİZDEN MATADOR DENETİMİ

detaylar için tıklayın
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, yeni yıl dolayısıyla il merkezinde umuma açık yerlerde denetimlerde bulundu.

ZABITA EKİPLERİMİZDEN YENİ YIL DENETİMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından geleceğin sürücülerinin eğitimli bir şekilde yetişmesi amacıyla Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılan Trafik Eğitim Parkı, öğrencilerimizin uğrak yeri haline geldi.

ÖĞRENCİLERİMİZ, TRAFİK KURALLARINI ‘TRAFİK EĞİTİM PARKI’NDA ÖĞRENİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, şehir içindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için yeni uygulamaları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

TRAFİK SORUNUNA EL ATTIK

detaylar için tıklayın
Şehit Fahri Yaldız Anaokulu öğrencileri, Belediyemiz tarafından geleceğin sürücülerinin eğitimli bir şekilde yetişmesi amacıyla Cumhuriyet Mahallesinde yapılan Trafik Eğitim Parkı’nı gezdi.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ TRAFİK EĞİTİM PARKIMIZI GEZDİ