MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Adıyaman’da ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ikinci yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere on binlerce kişi katıldı. Belediyemiz her zaman olduğu gibi yine iş başındaydı.

15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından 15 Temmuz’un yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ilimize davet edilen Polis Başmüfettişi ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, ‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi’ konulu konferans verdi.

BELEDİYEMİZDEN ‘15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ’ KONFERANSI

detaylar için tıklayın
Türk milleti tarafından zafere dönüştürülen 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ikinci yıldönümü Adıyaman’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

‘15 TEMMUZ DESTANI’NIN 2. YILDÖNÜMÜNE HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
Kadın ve Gençlik Merkezlerimizdeki kreşlerde eğitim gören minik öğrencilerimiz, Veteriner Müdürlüğümüzü ziyaret ederek tedavi gören hayvanlarla yakından ilgilenip, sevdi.

MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZE HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ

detaylar için tıklayın
Malatya’da gerçekleştirilen ‘Yeşilyurt Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesporlu Gökhan Çalğan ikinci oldu.

GÜREŞÇİMİZ MALATYA’DAN 2.’LİKLE DÖNDÜ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezi’ndeki kurslarda eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca ortaya çıkardıkları eserleri sergiledi.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİLENDİ