MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile Haber Türk Genel Müdürü Veyis Ateş, Belediyemizin katkılarıyla düzenlenecek olan ‘15 Temmuz’dan Afrin’e’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.

BELEDİYEMİZDEN ‘15 TEMMUZ’DAN AFRİN’E’ KONULU KONFERANS

detaylar için tıklayın
Kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam eden Belediyemiz, pop müziğin genç isimlerinden Buray’ı Adıyamanlı hayranlarıyla buluşturuyor.

POPÇU BURAY ADIYAMANLILARLA BULUŞUYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz Harfane Topluluğu, Adıyaman müziğini TRT Müzik’te yayınlanan ‘Yare Söyle’ adlı programda tanıtacak.

HARFANE TOPLULUĞUMUZ, TRT MÜZİK’E KONUK OLUYOR

detaylar için tıklayın
Süper Lig’de mücadele eden İşitme Engelliler Futbol Takımımız, mütevazı bütçesine rağmen sezonun bitimine iki hafta kala ligde kalmayı başardı.

İŞİTME ENGELLİLER TAKIMIMIZ SÜPER LİG’E TUTUNDU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Engelsiz Yaşam Beceri Uygulama Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrenciler hazırladıkları yiyecekleri merkezde ağırladıkları ailelerine ikram etti.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ KURSİYERLERİ, VELİLERİNİ AĞIRLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezi’nde eğitim gören kursiyerler, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu’yu misafir etti.

KADIN VE GENÇLİK MERKEZİ KURSİYERLERİ, BAŞKANIMIZ VE EŞİNİ MİSAFİR ETTİ