MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Veteriner Müdürlüğümüzü ziyaret eden YAPA Anaokulu öğrencilerine ‘Hayvan Dostu’ rozeti takıldı.

MİNİK HAYVAN SEVERLERE ‘HAYVAN DOSTU’ ROZETİ

detaylar için tıklayın
Son yıllarda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan Veteriner Müdürlüğümüzü ziyaret eden Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, tedavi gören hayvanlarla tek tek ilgilenip, yavru hayvanları sevdi.

MİNİK HAYVAN SEVERLERDEN, TEDAVİ ALTINDAKİ HAYVANLARA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Veteriner Müdürlüğümüz tarafından Atatürk Bulvarı orta refüjüne ve parklara kuş yuvaları monte edildi.

BELEDİYEMİZDEN ÖRNEK BİR PROJE DAHA

detaylar için tıklayın
Turgut Reis Mahallesi’nde açlık ve soğuk havayla mücadele etmek zorunda kalan anne köpek ve yeni doğan 10 yavrusuna Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz sahip çıktı.

BELEDİYEMİZ, ANNE VE YAVRU KÖPEKLERİNE KUCAK AÇTI

detaylar için tıklayın
Gerger’de meydana gelen kazada ayağı kırılan sokak köpeği, duyarlı vatandaşlar tarafından getirildiği Veteriner Müdürlüğümüzde yeniden eski sağlığına kavuşturuldu.

KİMSESİZ HAYVANLAR ARTIK SAHİPSİZ DEĞİL

detaylar için tıklayın
Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz, ısınmak için arabanın motor kısmına giren ve ayağı sıkışan kediyi kurtararak tedavi etti.

ARABANIN MOTOR KISMINA SIKIŞAN KEDİ KURTARILDI