MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz, ısınmak için arabanın motor kısmına giren ve ayağı sıkışan kediyi kurtararak tedavi etti.

ARABANIN MOTOR KISMINA SIKIŞAN KEDİ KURTARILDI

detaylar için tıklayın
Son aylarda sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına ağırlık veren Belediyemiz, 2017 yılında bin 756 şikayeti değerlendirip, 672 sokak hayvanının tedavisini gerçekleştirerek sağlığına kavuşturdu.

2017 YILINDA 672 SOKAK HAYVANINI TEDAVİ ETTİK

detaylar için tıklayın
Şambayat Beldesinde bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan yavru köpek, Belediyemiz Veteriner Müdürlüğü ekipleri tarafından ameliyat edilerek tedavi altına alındı.

KAZADA YARALANARAK BACAĞI KOPMA NOKTASINA GELEN KÖPEK KURTARILDI

detaylar için tıklayın
Son yıllarda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan Veteriner Müdürlüğümüzü ziyaret eden hayvan severler, yapılan çalışmalardan dolayı yetkilileri tebrik etti.

HAYVAN SEVERLERDEN MERKEZİMİZE ZİYARET

detaylar için tıklayın
Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte şehir merkezindeki sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sıklaştıran Belediyemiz, soğuk ve yağmurlu havalarda dışarıda kalan hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde götürerek bakım ve tedavisini yapıyor.

BELEDİYEMİZDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN SEFERBERLİK

detaylar için tıklayın
Duyarlı vatandaşlar tarafından Veteriner İşleri Müdürlüğü Rehabilitasyon Merkezimize getirilen hasta sokak köpeği tedavi edilerek sağlığına kavuşturuldu.

HASTA KÖPEĞE TIBBİ MÜDAHALE