MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADIK

detaylar için tıklayın
Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından Kurban Bayramı öncesi ‘Kurban Rehberi’ hazırlanarak vatandaşlara dağıtıldı.

BELEDİYEMİZDEN ‘KURBAN REHBERİ’

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, ev ve süs hayvanı satıcılarına yönelik eğitim düzenledi.

EV VE SÜS HAYVANI SATICILARINA EĞİTİM

Belediyemiz, ev ve süs hayvanı satıcılarına yönelik eğitim düzenledi.

detaylar için tıklayın
Kadın ve Gençlik Merkezlerimizdeki kreşlerde eğitim gören minik öğrencilerimiz, Veteriner Müdürlüğümüzü ziyaret ederek tedavi gören hayvanlarla yakından ilgilenip, sevdi.

MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZE HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ

detaylar için tıklayın
Bir aracın çarpması sonucu ayağı kırılan sokak köpeği, Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ameliyat edilerek tedavi altına alındı.

KAZADA YARALANAN KÖPEĞE MÜDAHALE EDİLDİ

detaylar için tıklayın
Son yıllarda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan Veteriner Müdürlüğümüzün barınağındaki hayvanları bayramda yalnız bırakmayan hayvan severler, personelimizle birlikte hayvanların bakımını yapıp, besledi.

HAYVAN SEVERLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ