MÜDÜRLÜK HABERLERİ

‘Çöp konteynerinde at başı bulundu’ iddiası üzerine harekete geçen Belediyemiz, bulunan hayvan başının bir ata değil, çift tırnaklı bir hayvana ait olduğunu belirledi.

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN ‘AT BAŞI’ İDDİALARINA YANIT

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, “Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman’da halk hizmetin en iyisine layık” dedi.

BASIN MENSUPLARI, ÇALIŞMALARIMIZI YERİNDE İNCELEDİ

detaylar için tıklayın
Ayağı kırılan köpek, Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından tedavi edilerek yeniden eski sağlığına kavuşturuldu.

AYAĞI KIRILAN KÖPEK TEDAVİ EDİLDİ

detaylar için tıklayın
Son yıllarda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan Veteriner Müdürlüğümüz, 2017 yılı içerisinde yüzlerce hayvana müdahalede bulunup, onlarcasını sahiplendirdi.

SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ HIZLANDI

detaylar için tıklayın
Zehirlendiği belirlenen leyleğin tedavisini gerçekleştiren Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz, talihsiz hayvanın yeniden hayata tutunmasını sağladı.

ZEHİRLENEN LEYLEK HAYATA TUTUNDU

detaylar için tıklayın
Hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için kolları sıvayan Belediyemiz gerekli tüm çalışmaları tamamlayıp, olası bir aksiliğe karşı önlemlerini aldı.

KURBAN BAYRAMINDA DA BOŞ DURMAYACAĞIZ