MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Bahçecik TOKİ Konutlarının bulunduğu alanda temizlik çalışması yaptı.

TEMİZLİK EKİPLERİMİZ TOKİ’DE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilen Mahmut-El Ensari türbesinde temizlik çalışması yaptı.

MAHMUT-EL ENSARİ TÜRBESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, okullar arasında düzenlediği ‘Atık Pil Toplama Kampanyası’nda başarı elde eden okulları ödüllendirdi.

EN ÇOK ATIK PİL TOPLAYAN OKULLARI ÖDÜLLENDİRDİK

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Şeyh Abdurrahman Erzincani Türbesinde temizlik çalışması yaptı.

ŞEYH ABDURRAHMAN ERZİNCANİ TÜRBESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ihtiyaç duyan okulların bahçesini asfaltlayıp, genel temizliğini yapan Belediyemiz, eğitim-öğretim yılı başladıktan sonra da eğitime olan desteğini sürdürdü.

OKULLARI TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir merkezinde bulunan üst geçitlerde temizlik çalışması yaptı.

TEMİZLİK EKİPLERİ ÜST GEÇİTLERİ TEMİZLEDİ