MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir genelinde temizlik çalışması yaptı.

ŞEHİR GENELİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, kötü koku ve görüntüye sebep olan etkenleri ortadan kaldırmak için şehir merkezindeki çöp konteynırlarında günlük temizlik yapıyor.

KÖTÜ KOKU VE GÖRÜNTÜYE İZİN VERMİYORUZ

detaylar için tıklayın
Vatandaşımıza daha iyi hizmet vermek için 4 müdürlüğümüz, yapımı yeni tamamlanan ek binaya taşındı.

DÖRT MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YENİ EK BİNAMIZA TAŞINDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından, şehir merkezindeki okullarda ve ibadethanelerde temizlik çalışması yapıldı.

OKUL VE İBADETHANELER PIRIL PIRIL

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrin dört bir yanında temizlik seferberliği gerçekleştirildi.

ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPIYORUZ

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, her gün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte şehir merkezinde temizlik çalışması yapıyor.

EKİPLERİMİZDEN TEMİZLİK ÇALIŞMASI