MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kötü koku ve görüntüye sebep olmamaları için şehir merkezindeki çöp konteynırlarını günlük olarak temizliyor.

ÇÖP KONTEYNIRLARINI GÜNLÜK TEMİZLİYORUZ

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir merkezinde bulunan üst geçitlerde temizlik çalışması yaptı.

ÜST GEÇİTLER PIRIL PIRIL

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Bahçelievler Mahallesinde yol ve kaldırım çalışması yapılan sokaklarda temizlik çalışması yaptı.

YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMASI TAMAMLANAN SOKAKLAR TEMİZLENDİ

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilen türbe ve mesire alanlarında temizlik çalışması yaptı.

TÜRBE VE MESİRE ALANLARINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için yoğun bir şekilde çalışan Belediyemiz hazırlıklarını tamamladı.

RAMAZAN BAYRAMINA HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, tarihi Oturakçı Pazarında temizlik çalışması yaptı.

TARİHİ OTURAKÇI PAZARINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI