MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmak için hak sahipleriyle görüşmelere başladı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN HAK SAHİPLERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti yönetimiyle istişare toplantısında buluştu.

BAŞKANIMIZ, AGC YÖNETİMİYLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da destekleriyle Adıyaman’a Kültür Merkezi kazandırmak için çalışmalara başladı.

KÜLTÜR MERKEZİMİZE KAVUŞUYORUZ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ilde görev yapan Şehir Plancılarıyla bir araya gelerek Yeni İmar Planı üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKANIMIZ, ŞEHİR PLANCILARIYLA BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, MÜSİAD Adıyaman Şubesi üyelerine askıya çıkarılan ‘Yeni İmar Plan Revizyonu’ ile ilgili bilgi verdi.

BAŞKANIMIZ, YENİ İMAR PLANIYLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Vechi Yüksek, şu an askıda olan yeni imar planıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

YENİ İMAR PLANIYLA ADIYAMAN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK