MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemizin destekleriyle, Adıyaman’da inşaat sektörüyle ilgilenen meslek gruplarına yönelik ‘Bina-Zemin İlişkisi’ konulu konferans düzenlendi.

BELEDİYEMİZİN DESTEKLERİYLE ‘BİNA-ZEMİN İLİŞKİSİ’ KONFERANSI DÜZENLENDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Altınşehir Mahallesinde bulunan eski konutların sakinleriyle bir araya gelerek, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKANIMIZ, ALTINŞEHİR SAKİNLERİYLE BULUŞTU

detaylar için tıklayın
Belediyemizin Mart ayı meclis toplantısında meclis üyeleri tarafından kabul edilen yeni imar planı askıya çıktı.

YENİ İMAR PLANINI ASKIYA ÇIKTI

detaylar için tıklayın
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki, Belediyemizi ziyaret etti.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANIMIZDAN ÖZHASEKİ’DEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

detaylar için tıklayın
Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmaya hazırlanan Belediyemiz, hak sahipleriyle görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda, şehrin çehresini değiştirecek projenin ilk kepçesini vuracak.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE ADIYAMAN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Başkan Yardımcımız Ahmet Vechi Yüksek ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Kentsel Tasarım Semineri’ne katıldı.

BAŞKANIMIZ ‘KENTSEL TASARIM SEMİNERİ’NE KATILDI