MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Fen İşleri Müdürlüğümüz, okul yönetiminin talebi üzerine Süleyman Şah Ortaokulu’na engelli rampası ve merdiven yaptı.

SÜLEYMAN ŞAH ORTAOKULU’NA ENGELLİ RAMPASI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, Kayalık Mahallesinde asfaltlama çalışması yapıldı.

KAYALIK MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Atatürk Bulvarında yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptı.

ATATÜRK BULVARI’NDA YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Bahçecik Mahallesinde yapımı devam eden taziye evinde sona gelindi.

BAHÇECİK TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

detaylar için tıklayın
2. Çevreyolunu Atatürk Bulvarına bağlamak için Yeni Sanayi Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, asfalt çalışmalarına başladı.

2. ÇEVREYOLU ATATÜRK BULVARINA BAĞLANIYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Yeşilyurt Mahallesi’nde kaldırım döşeme çalışması yapıldı.

YEŞİLYURT MAHALLESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMASI