MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Altınşehir Mahallesi’nde yeni açılan sokakta asfalt öncesi hazırlıklar yapıldı.

ALTINŞEHİR MAHALLESİ’NDE YENİ AÇILAN SOKAKLARDA ASFALT ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Her geçen gün büyüyen Adıyaman’a daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişleten Belediyemiz, 10’u halk otobüsü olmak üzere toplam 26 adet aracı filosuna kattı.

BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından, Altınşehir Mahallesinin Kuzey kesiminde yapımı devam eden taziye evi inşaatı hızla devam ediyor.

ALTINŞEHİR MAHALLESİ’NİN KUZEY KISMINDAKİ TAZİYE EVİ İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, 1. ve 3. Çevreyolunu birbirine bağlayan Şeker Caddesinde yol genişletme çalışması yaptı.

ŞEKER CADDESİ’NDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde yıpranan ve deforme olan kaldırım yenileniyor.

ATATÜRK BULVARINDA YIPRANAN KALDIRIM YENİLENİYOR

detaylar için tıklayın
Daha önce cadde esnafının işlerini olumsuz etkileyecek şekilde tasarlanan Filistin Caddesi, Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalarla daha kullanışlı ve daha güzel bir yapıya büründü.

FİLİSTİN CADDESİ ŞİMDİ DAHA KULLANIŞLI VE DAHA GÜZEL