MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Fen İşleri Müdürlüğümüz, Yeni Sanayi ve Karapınar mahallerinde asfalt hazırlığı yapmaya başladı.

YENİ SANAYİ VE KARAPINAR MAHALLELERİNDE ASFALT HAZIRLIĞI

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz, 2. ve 3. Çevreyolunu birbirine bağlayan Yeşilyurt Caddesi’nde asfalt öncesi hazırlıklara başladı.

YEŞİLYURT CADDESİ’NDE ASFALT HAZIRLIĞI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından şehrin kuzey kısmında yapımına kısa süre önce başlanan ‘Kent Park’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

‘KENT PARK’TA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Örenli Mahallesi’nde bakım-onarım çalışması yapıldı.

ÖRENLİ MAHALLESİ’NE KİLİTLİ PARKE TAŞI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Yeni Mahalle’de yapılacak olan ve içerisinde konferans salonu ve taziye evininde bulunacağı Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi projesinin ilk adımı atıldı.

ABDULHAMİD HAN GENÇLİK VE KÜLTÜR EVİ İÇİN İLK KEPÇE VURULDU

detaylar için tıklayın
Bahçelievler’de asfaltlama çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NDEKİ SOKAKLARIN ASFALTI YENİLENİYOR