MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılması için Baca Yükseltme Aracı satın aldı.

BACA YÜKSELTME ARACI ALDIK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Yol Çizgi Çizme Aracı alarak araç filosuna bir araç daha ekledi.

BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSU GENİŞLİYOR

Belediyemiz, Yol Çizgi Çizme Aracı alarak araç filosuna bir araç daha ekledi.

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, “Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman’da halk hizmetin en iyisine layık” dedi.

BASIN MENSUPLARI, ÇALIŞMALARIMIZI YERİNDE İNCELEDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, bünyesinde bulunan otobüs şoförlerine seyir halindeyken meydana gelebilecek olası bir aksiliğe karşı müdahalede bulunabilmeleri için kurtarma, tahliye ve yangın söndürme eğitimi verdi.

OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE ‘KURTARMA’ EĞİTİMİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından geliştirilen şehir içi ulaşımındaki eksikler bir bir gideriliyor.

İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA DURAK

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, bünyesinde bulunan otobüs şoförlerinin araçları daha etkin kullanabilmeleri için ‘Toplu Taşımada Etkin Araç Kullanma Eğitimi’ düzenledi.

BELEDİYE OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİMİZE ‘ETKİN ARAÇ KULLANIMI’ EĞİTİMİ