MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehrin birçok noktasındaki yeşil alanı estetik bir görünüme kavuşturuyor.

KAVŞAK VE REFÜJLERE ON BİNLERCE LALE VE MENEKŞE…

detaylar için tıklayın
Belediyemiz şehir genelinde ağaçların mevsimsel budama işlemini gerçekleştiriyor.

AĞAÇLARA BAHAR BAKIMI

detaylar için tıklayın
Şehit Fahri Yaldız Anaokulu öğrencileri, Belediyemiz tarafından geleceğin sürücülerinin eğitimli bir şekilde yetişmesi amacıyla Cumhuriyet Mahallesinde yapılan Trafik Eğitim Parkı’nı gezdi.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ TRAFİK EĞİTİM PARKIMIZI GEZDİ

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrin muhtelif yerlerindeki parklarda bakım ve onarım çalışması yaptı.

PARKLARDA BAKIM VE ONARIM SEFERBERLİĞİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, şehrin kuzey kısmında 25 bin metrekarelik bir alan üzerinde birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği ‘Kent Park’ın yapımına başladı.

BELEDİYEMİZDEN ŞEHRİN KUZEYİNE NEFES ALDIRACAK PROJE

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, “Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman’da halk hizmetin en iyisine layık” dedi.

BASIN MENSUPLARI, ÇALIŞMALARIMIZI YERİNDE İNCELEDİ