MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Adıyaman Üniversitesi kampüsü içerisinde ilaçlama çalışması yaptı.

ÜNİVERSİTEDE İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPTIK

detaylar için tıklayın
Veteriner Müdürlüğümüz tarafından Atatürk Bulvarı orta refüjüne ve parklara kuş yuvaları monte edildi.

BELEDİYEMİZDEN ÖRNEK BİR PROJE DAHA

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehrin birçok noktasındaki yeşil alanı estetik bir görünüme kavuşturdu.

KAVŞAK VE REFÜJLERDE ÇİÇEK AÇTI

detaylar için tıklayın
Vatandaşımıza daha iyi hizmet vermek için 4 müdürlüğümüz, yapımı yeni tamamlanan ek binaya taşındı.

DÖRT MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YENİ EK BİNAMIZA TAŞINDI

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Yeni Mezarlıkta bahar mevsimi öncesi ağaçlandırma çalışmasına başladı.

YENİ MEZARLIKTA AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, şehir estetiğine katkı sunması amacıyla kent merkezinde bulunan elektrik trafolarında ‘vatan’ ve ‘bayrak’ temalı boyama çalışması başlattı.

ELEKTRİK TRAFOLARI ESTETİK BİR YAPIYA KAVUŞTURULDU