MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrin girişinde bulunan çiçeklik alanlarda temizlik ve düzenleme çalışması yaptı.

ŞEHRİN GİRİŞİ GÜZELLEŞİYOR

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, 11 araç ve 12 personelle il genelinde sürdürdüğü haşereyle mücadele çalışmalarına hız verdi.

EKİPLERİMİZ HAŞEREYLE ETKİN MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından şehrin kuzey kısmında yapımına kısa süre önce başlanan ‘Kent Park’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

‘KENT PARK’TA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından, Altınşehir Mahallesi’nde şehrin imajına değer katması için başlatılan Lukianos Parkı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

LUKİANOS PARKI HIZ KAZANDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Altınşehir Mahallesi’ne yürüyüş parkı kazandırılması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

ALTINŞEHİR MAHALLESİ YÜRÜYÜŞ PARKINA KAVUŞUYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Esentepe TOKİ’de yapımına başlanan parkta çalışmalar sürdürülüyor.

ESENTEPE TOKİ’YE YENİ BİR PARK DAHA KAZANDIRIYORUZ