MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir merkezine gelen su kaynaklarında meydana gelen arızalara anında müdahale ediyorlar.

GÜRLEVİK ANA İSALE HATTINDA ONARIM ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemize bağlı ASKİM ekipleri altyapı çalışmaları kapsamında Petrol Caddesi’ne 14 buçuk kilometre altyapı hattı döşüyor.

PETROL CADDESİ’NE 14 BUÇUK KİLOMETRE ALTYAPI HATTI DÖŞENİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, altyapı çalışmalarına Siteler Mahallesinde devam ediyor.

SİTELER MAHALLESİNDE YAĞMURSUYU HATTI YENİLEME ÇALIŞMASI

Belediyemiz, altyapı çalışmalarına Siteler Mahallesinde devam ediyor.

detaylar için tıklayın
Adıyaman’ın en büyük mahallelerinden bir tanesi olan Yeni Mahallede altyapı çalışmaları devam ediyor.

YENİ MAHALLEDE ALTYAPI ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz tarafından Yunus Emre Mahallesine 600’lük yağmur suyu hattı döşeniyor.

YUNUS EMRE MAHALLESİ’NE YAĞMUR SUYU HATTI DÖŞENİYOR

detaylar için tıklayın
Şehrin yıpranan alt yapısını değiştirmek ve yeni yerleşim yerlerine altyapı götürmek için yoğun bir çalışma içerisinde olan Belediyemiz, Karapınar Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.

KARAPINAR MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMASI