MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, şehrin altyapısını oluşturan içme suyu ve kanalizasyon hatlarındaki arızayı, çökmeyi, tıkanmayı ve en önemlisi de kayıp-kaçak tespitini en kısa sürede belirleyip-çözmek için teknolojiden yararlanıyor.

KANAL GÖRÜNTÜLEME ARACI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, altyapı çalışmalarının devam ettiği Sümerevler ve Karapınar Mahallerinde suların teknik sebeplerden dolayı bir gün süreyle kesileceğini duyurdu.

SU KESİNTİSİ UYARISI!

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, altyapı çalışmalarının devam ettiği mahallerde suların teknik sebeplerden dolayı bir gün süreyle kesileceğini duyurdu.

SU KESİNTİSİ UYARISI!

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, “Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman’da halk hizmetin en iyisine layık” dedi.

BASIN MENSUPLARI, ÇALIŞMALARIMIZI YERİNDE İNCELEDİ

detaylar için tıklayın
Şehrin çökme noktasında olan altyapısını değiştirmek için başlattığı yoğun çalışmayı gece gündüz sürdüren Belediyemiz, yeni adliye önünde yeni bir çalışmanın startını verdi.

ASKİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından Sakarya Caddesi’nde sürdürülen altyapı çalışmaları İtfaiye Müdürlüğü kavşağına kadar tamamlandı. Eski Doğum Hastanesine kadar devam edecek olan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

SAKARYA CADDESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR