MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz, Yeni Sanayi Mahallesi Aksa Camii önünde yağmursuyu hattı yenileme çalışmalarına başladı.

YENİ SANAYİ MAHALLESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Yeni Mahallede bulunan Tut Yolu’nda altyapı çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, mahallenin altyapı sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

TUT YOLUNUN DA ALTYAPI SORUNU GİDERİLİYOR

detaylar için tıklayın
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Kap Cami Mahallesi’nin güneyinde bulunan Tabakhane Deresinde ıslah çalışmalarına başladı.

TABAKHANE DERESİ ISLAH EDİLİYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, önceki gece meydana gelen ve merkez üssü Samsat olarak belirlenen 5.1’lik depremden hemen sonra bölgeye giderek halkın ihtiyaçlarını gidermeye başladı.

DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ

detaylar için tıklayın
Belediyemizin, şehrin altyapısını baştan sona değiştirmek için başlattığı çalışmalar sürüyor.

PETROL CADDESİ’NDE ALTYAPI ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Her geçen gün büyüyen Adıyaman’a daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişleten Belediyemiz, 10’u halk otobüsü olmak üzere toplam 26 adet aracı filosuna kattı.

BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR