MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesi Mercan TV ekranlarında yayınlanan ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ programının konuğu oldu.

BAŞKANIMIZ, ‘ALOĞLU İLE BAKIŞ AÇISI’NIN KONUĞU OLDU

detaylar için tıklayın
Mercan TV’ye konuk olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.

BAŞKANIMIZ 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Adıyamanlı basketbol severler için bu sezon THY EuroLeague’de final oynama hakkı kazanan Fenerbahçe Doğuş’un Real Madrid ile oynadığı final maçını dev ekranda yayınladı.

BELEDİYEMİZDEN BASKETBOL FİNALİ HEYECANI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, TRT Kurdî’de yayınlanan ‘Sosin’ adlı programa konuk oldu.

BAŞKANIMIZ, TRT KURDÎ’YE KONUK OLDU

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, TRT Kurdî’de yayınlanan ‘Sosin’ adlı programa konuk olarak Adıyaman halkının hoşgörüsünü ve güzelliğini anlattı.

BAŞKANIMIZ, TRT KURDÎ’YE KONUK OLDU

detaylar için tıklayın
Federasyon tarafından verilen cezadan dolayı takımı Adıyaman 1954 Spor’u kendi evinde karşılaştığı Siverek Belediyespor maçında tribünden destekleyemeyen taraftarlar Belediyemizin düzenlediği organizasyonda tek yürek oldu.

BAŞKANIMIZ, TARAFTARLARLA İÇ İÇE