MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği tarafından Adıyaman’ın il oluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Fotoğrafların Diliyle Adıyaman’ adlı fotoğraf sergisinde Adıyaman kültürünü bugünlere taşıyanlara sergilenen fotoğrafları hediye edildi.

ADIYAMAN KÜLTÜRÜNÜ BUGÜNLERE TAŞIYANLARA BÜYÜK JEST

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Adıyaman’ın türkülerini, çiğköftesini ve diğer yöresel tatlarıyla ürünlerini Malatya’dan ulusal yayın yapan Vuslat TV’de yayınlanan ‘Cumali Duman ile Fasl-ı Muhabbet’ isimli programda tanıttı.

ADIYAMAN KÜLTÜRÜNÜ VUSLAT TV’DE TANITTIK

detaylar için tıklayın
Malatya’dan ulusal yayın yapan Vuslat TV’de yayınlanan ‘Cumali Duman ile Fasl-ı Muhabbet’ isimli programın bu haftaki konuğu Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu olacak.

BAŞKANIMIZ VUSLAT TV’YE KONUK OLUYOR

detaylar için tıklayın
Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti’nin davetlisi olarak ilimize gelen Kırşehir, Çorum, Nevşehir, Niğde, Tarsus ve Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞKANIMIZ, GAZETECİLER CEMİYETLERİNİN BAŞKANLARINI AĞIRLADI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

BAŞKANIMIZ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Mercan TV ekranlarında yayınlanan ‘Aloğlu ile Bakış Açısı’ programına katılarak, gündemle ilgili soruları bir bir cevaplandırdı.

“TEK DERDİMİZ ADIYAMAN’A EN İYİ HİZMETİ SUNMAK”