MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADIK

detaylar için tıklayın
Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için yoğun bir şekilde çalışan Belediyemiz hazırlıklarını tamamladı.

RAMAZAN BAYRAMINA HAZIRIZ

detaylar için tıklayın
Ekiplerimiz, Türmüz Mezarlığında yabani otlarla mücadele ve temizlik çalışması yaptı.

TÜRMÜZ MEZARLIĞINDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Yeni Mezarlıkta bahar mevsimi öncesi ağaçlandırma çalışmasına başladı.

YENİ MEZARLIKTA AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından taziyeler için uygulanan hizmetler her kesimden büyük takdir görüyor.

TAZİYE HİZMETLERİMİZ TAKDİR GÖRÜYOR

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkanımız, “Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman’da halk hizmetin en iyisine layık” dedi.

BASIN MENSUPLARI, ÇALIŞMALARIMIZI YERİNDE İNCELEDİ