MÜDÜRLÜK HABERLERİ

İtfaiye Müdürlüğümüzde görevli itfaiyeciler, Nevşehir’de gerçekleştirilen eğitimden başarıyla döndü.

İTFAİYECİLERİMİZ EĞİTİMDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

detaylar için tıklayın
Her geçen gün büyüyen Adıyaman’a daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişleten Belediyemiz, 10’u halk otobüsü olmak üzere toplam 26 adet aracı filosuna kattı.

BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğü personelimiz, ziyaretlerine gelen Cumhuriyet Anaokulu öğrencilerine pasta ikram etti.

İTFAİYECİLERİMİZ, MİNİK MİSAFİRLERİNE PASTA İKRAM ETTİ

detaylar için tıklayın
Korucular Anaokulu öğrencileri, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek itfaiyecilerin çalışmaları hakkında uygulamalı bilgi aldı.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ‘İTFAİYECİLİK’ HAKKINDA BİLGİ ALDI

detaylar için tıklayın
Birsen Esensoy Anaokulu öğrencileri, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek itfaiyecilerimizin çalışmaları hakkında uygulamalı bilgi aldı.

MİNİK ÖĞRENCİLER, İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

detaylar için tıklayın
Özel Muhteşem Çocuk Akademisi öğrencileri, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek itfaiyecilerin çalışmaları hakkında uygulamalı bilgi aldı.

GELECEĞİN İTFAİYECİLERİ HORTUMU ELİNE ALDI