MÜDÜRLÜK HABERLERİ

İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, okullarda gerçekleştirdiği tatbikatlara devam ediyor.

İTFAİYECİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİ BİLİNÇLENDİRDİ

detaylar için tıklayın
İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ile Şehit Fazıl Gürs İmam Hatip Orta Okulu’nda yangın tatbikatı yaptı.

İTFAİYECİLERİMİZDEN YANGIN TATBİKATI

detaylar için tıklayın
İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Adıyaman genelinde hizmet veren tüm itfaiyecilerle yemekte buluşan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, itfaiyecilerin, şehrin cesur kahramanları olduğunu söyledi.

BAŞKANIMIZ, İTFAİYECİLERLE YEMEKTE BULUŞTU

detaylar için tıklayın
İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret eden özel bir rehabilitasyon merkezinin öğrencileri, itfaiyecilerin çalışmaları hakkında uygulamalı bilgi aldı.

REHABİLİTASYON MERKEZİNDEN ‘İTFAİYECİLİK HAFTASI’ ZİYARETİ

detaylar için tıklayın
Hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeleri için kolları sıvayan Belediyemiz gerekli tüm çalışmaları tamamlayıp, olası bir aksiliğe karşı önlemlerini aldı.

KURBAN BAYRAMINDA DA BOŞ DURMAYACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nın Adıyaman’da huzur ve güzellik içerisinde geçmesi için tüm önlemleri alıp, çalışmalarını yaptı.

BELEDİYEMİZ ‘DAHA HUZURLU BİR BAYRAM’ İÇİN HAZIR