MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Adıyaman’da eğitimin kalitesini arttırma adına üzerine düşen görevleri yerine getiren Belediyemiz, eğitimcilerden ve velilerden takdir görüyor.

BELEDİYEMİZİN OKULLARA VERDİĞİ DESTEK TAKDİR GÖRÜYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, 3. Lig mücadelesi veren Adıyaman 1954 Spor’a desteğini sürdürüyor.

BELEDİYEMİZDEN 1954 SPOR’A 500 BİN TL

Belediyemiz, 3. Lig mücadelesi veren Adıyaman 1954 Spor’a desteğini sürdürüyor.

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, Adıyaman’ın türkülerini, çiğköftesini ve diğer yöresel tatlarıyla ürünlerini Malatya’dan ulusal yayın yapan Vuslat TV’de yayınlanan ‘Cumali Duman ile Fasl-ı Muhabbet’ isimli programda tanıttı.

ADIYAMAN KÜLTÜRÜNÜ VUSLAT TV’DE TANITTIK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, oturduğu mahallenin muhtarı da olan Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahdulkadir Geylanı Taş’ı ziyaret ederek mahallesinin ve muhtarların sorunları hakkında bilgi aldı.

BAŞKANIMIZDAN, MUHTAR TAŞ’A ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra şehrin temel sorunlarını bir bir çözen Belediyemiz, şehrin imajını değiştirecek yeni projeleri de hayata geçirmek için düğmeye bastı.

MEGA PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

BAŞKANIMIZ, HASTANEDE YATAN HASTALARI ZİYARET ETTİ