MÜDÜRLÜK HABERLERİ

57. Başkanlar Konseyi Toplantısı için ilimize gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve 73 cemiyet başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU’NDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Makam kapısını her zaman sonuna kadar açan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyor.

BAŞKANIMIZIN MAKAM KAPISI SONUNA KADAR AÇIK

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ikinci yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere on binlerce kişi katıldı. Belediyemiz her zaman olduğu gibi yine iş başındaydı.

15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

detaylar için tıklayın
AK Parti Adıyaman milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

MİLLETVEKİLLERİMİZDEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen AK Parti eski milletvekilleri Nevzat Pakdil, Fatih Metin, Vahit Kirişçi ve Hacı Biner, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

ESKİ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hanifi Şaşmaz’ın ev sahipliğinde mahalle muhtarıyla bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ