MÜDÜRLÜK HABERLERİ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Yalçın ve Öz Roman Derneği Başkanı Fevzi Konaç’la birlikte Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

AK PARTİ İL BAŞKANI ERDOĞAN’DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞKANIMIZDAN, İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ERDOĞAN’A ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile birlikte Kahta ilçesini ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ, KAHTA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, mesleki deneyimlerini TÜGVA’lı gençlerle paylaştı.

BAŞKANIMIZ, TÜGVA’LI GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Çeşitli konferanslara katılmak için ilimize gelen eski milletvekili Hüseyin Kansu, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

ESKİ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN KANSU’DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Vali Yardımcısı Yasin Yunak, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

VALİ YARDIMCISI YUNAK’TAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET