MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, Belediyemizi de ziyaret ederek Başkanımızdan brifing aldı.

BAŞBAKAN YARDIMCIMIZDAN, BELEDİYEMİZE ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, il merkezindeki amatör futbol takımlarına ve futbol temsilcilerine toplamda 112 bin TL nakdi yardımda bulundu.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ilde görev yapan Şehir Plancılarıyla bir araya gelerek Yeni İmar Planı üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKANIMIZ, ŞEHİR PLANCILARIYLA BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Şambayat Belde Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

ŞAMBAYAT BELEDİYE BAŞKANI ARICI’DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından gerçekleştirilen ‘Müzik Dinletisi’ne katılarak, öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik etti.

BAŞKANIMIZ ‘MÜZİK DİNLETİSİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

detaylar için tıklayın
Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

AGC’DEN BAŞKANIMIZA ZİYARET