GÜNCEL HABERLER

57. Başkanlar Konseyi Toplantısı için ilimize gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve 73 cemiyet başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU’NDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz, Yeni Sanayi ve Karapınar mahallerinde asfalt hazırlığı yapmaya başladı.

YENİ SANAYİ VE KARAPINAR MAHALLELERİNDE ASFALT HAZIRLIĞI

detaylar için tıklayın
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrin girişinde bulunan çiçeklik alanlarda temizlik ve düzenleme çalışması yaptı.

ŞEHRİN GİRİŞİ GÜZELLEŞİYOR

detaylar için tıklayın
Fen İşleri Müdürlüğümüz, 2. ve 3. Çevreyolunu birbirine bağlayan Yeşilyurt Caddesi’nde asfalt öncesi hazırlıklara başladı.

YEŞİLYURT CADDESİ’NDE ASFALT HAZIRLIĞI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, altyapı çalışmalarına Siteler Mahallesinde devam ediyor.

SİTELER MAHALLESİNDE YAĞMURSUYU HATTI YENİLEME ÇALIŞMASI

Belediyemiz, altyapı çalışmalarına Siteler Mahallesinde devam ediyor.

detaylar için tıklayın
Makam kapısını her zaman sonuna kadar açan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyor.

BAŞKANIMIZIN MAKAM KAPISI SONUNA KADAR AÇIK