GÜNCEL HABERLER

Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, Belediyemizi de ziyaret ederek Başkanımızdan brifing aldı.

BAŞBAKAN YARDIMCIMIZDAN, BELEDİYEMİZE ZİYARET

detaylar için tıklayın
Bu sezon Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Pazar günü kendi evinde Kayseri İşitme Engelliler Spor Kulübünü ağılayacak.

İŞİTME ENGELLİLER TAKIMIMIZ KAYSERİ’Yİ KONUK EDİYOR

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Bahçecik TOKİ Konutlarının bulunduğu alanda temizlik çalışması yaptı.

TEMİZLİK EKİPLERİMİZ TOKİ’DE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI

detaylar için tıklayın
‘Çöp konteynerinde at başı bulundu’ iddiası üzerine harekete geçen Belediyemiz, bulunan hayvan başının bir ata değil, çift tırnaklı bir hayvana ait olduğunu belirledi.

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN ‘AT BAŞI’ İDDİALARINA YANIT

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, il merkezindeki amatör futbol takımlarına ve futbol temsilcilerine toplamda 112 bin TL nakdi yardımda bulundu.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

detaylar için tıklayın
Bu hafta kendi evinde, ligde liderlik mücadelesi veren Selka Eskişehir Hentbol Takımını ağırlayacak olan Adıyaman Belediyespor çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

7 YAMANLAR, SELKA ESKİŞEHİR’E BİLENİYOR