GÜNCEL HABERLER

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Yalçın ve Öz Roman Derneği Başkanı Fevzi Konaç’la birlikte Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

AK PARTİ İL BAŞKANI ERDOĞAN’DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

detaylar için tıklayın
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile Haber Türk Genel Müdürü Veyis Ateş, Belediyemizin katkılarıyla düzenlenecek olan ‘15 Temmuz’dan Afrin’e’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.

BELEDİYEMİZDEN ‘15 TEMMUZ’DAN AFRİN’E’ KONULU KONFERANS

detaylar için tıklayın
Kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam eden Belediyemiz, pop müziğin genç isimlerinden Buray’ı Adıyamanlı hayranlarıyla buluşturuyor.

POPÇU BURAY ADIYAMANLILARLA BULUŞUYOR

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞKANIMIZDAN, İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ERDOĞAN’A ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediyemiz Harfane Topluluğu, Adıyaman müziğini TRT Müzik’te yayınlanan ‘Yare Söyle’ adlı programda tanıtacak.

HARFANE TOPLULUĞUMUZ, TRT MÜZİK’E KONUK OLUYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemizin destekleriyle, Adıyaman’da inşaat sektörüyle ilgilenen meslek gruplarına yönelik ‘Bina-Zemin İlişkisi’ konulu konferans düzenlendi.

BELEDİYEMİZİN DESTEKLERİYLE ‘BİNA-ZEMİN İLİŞKİSİ’ KONFERANSI DÜZENLENDİ