GÜNCEL HABERLER

Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Maliye Piyango karşısında galip gelerek iyi bir başlangıç yaptı.

BELEDİYESPOR İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından hizmet vermeye devam eden Kadın ve Gençlik Merkezlerinin kurslarına katılan bayanların çocukları için açılan kreşte eğitim gören minik öğrenciler ilk karne heyecanını yaşadı.

KADIN VE GENÇLİK MERKEZİ KREŞİ ÖĞRENCİLERİ İLK KARNELERİNİ ALDI

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehir merkezinde genel temizlik çalışması yaptı.

ŞEHİR MERKEZİNDE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTIK

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da eğitimin kalitesini arttırma adına üzerine düşen görevleri yerine getiren Belediyemiz, eğitimcilerden ve velilerden takdir görüyor.

BELEDİYEMİZİN OKULLARA VERDİĞİ DESTEK TAKDİR GÖRÜYOR

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği tarafından Adıyaman’ın il oluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Fotoğrafların Diliyle Adıyaman’ adlı fotoğraf sergisinde Adıyaman kültürünü bugünlere taşıyanlara sergilenen fotoğrafları hediye edildi.

ADIYAMAN KÜLTÜRÜNÜ BUGÜNLERE TAŞIYANLARA BÜYÜK JEST

detaylar için tıklayın
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde temizlik çalışması yaptı.

EKİPLERİMİZ HASTANEDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTI