MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz bünyesinde çalışan 787 taşeron işçi kadroya geçebilmek için sınava girmeye başladı.

TAŞERON SINAVLARI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bünyesinde çalışan bayan personele yemek verdi.

BAYAN ÇALIŞANLARIMIZ, İL PROTOKOLÜMÜZLE YEMEKTE BULUŞTU

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Belediyemizin çeşitli bünyesinde çalışan personellerle bir araya geldi.

BAŞKANIMIZ, PERSONELİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, son KHK ile kadro hakkı kazanan Belediyemiz bünyesindeki 800 civarında taşeron işçinin mutluluğuna ortak oldu.

BAŞKANIMIZ, TAŞERON İŞÇİLERİMİZİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz ile Hak-İş arasında yaklaşık iki aydır devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri işçilerimizin memnuniyetiyle sonuçlandı. Başkanımız tarafından açıklanan yeni zam oranına göre işçilerimizin maaşları 2018 ile 2019 yıllarında toplam yüzde 21 oranında artacak.

İŞÇİLERİMİZİN ZAM SEVİNCİ

detaylar için tıklayın
Belediyemiz bünyesinde çalışan 800 civarında taşeron işçi için kadro başvurusu başladı. Başvuruda bulunan işçileri ziyaret eden Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

TAŞERON İŞÇİLERİMİZ KADRO BAŞVURULARINA BAŞLADI