MÜDÜRLÜK HABERLERİ

Belediyemiz, daha önce il merkezindeki 1. Amatör Kümede mücadele eden futbol takımlarına ve futbol temsilcilerine yatığı nakdi yardımdan sonra, şimdide 2. Amatör Kümede mücadele eden 12 amatör spor kulübüne ve sporcular derneğine maddi destekte bulundu.

BELEDİYEMİZDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Bem Bir Sen yöneticileriyle yaptığı görüşme sonucunda belediyemizde görevli memurların sosyal denge tazminatı üzerinde yapılan görüşmenin anlaşmayla sonuçlandığını açıkladı.

BELEDİYEMİZDE SOSYAL DENGE TAZMİNATI ÜZERİNDE ANLAŞILDI

detaylar için tıklayın
Belediyemiz yetkilileri, 7020 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’ kapsamında gerçekleştirilen yapılandırmaya bin 983 kişinin başvurduğunu söyledi.

YAPILANDIRMAYA BİN 983 BAŞVURU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Futsal Turnuvası’nın şampiyonu Özel Kalem Müdürlüğü oldu.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASININ ŞAMPİYONU ÖZEL KALEM OLDU

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

BİRİMLER ARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Adıyaman’da son yıllarda hızla gelişen şehir içi ulaşımına gösterilen yoğun ilgi herkesi memnun etti.

OTOBÜSLERİMİZ BİR YILDA 3 BUÇUK MİLYON YOLCU TAŞIDI