BAKAN KİRİŞCİ'DEN, BELEDİYEMİZE ZİYARET

22.9.2022

Çeşitli programlara katılmak üzere Adıyaman'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'tan devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Çeşitli programlara ve toplantılara katılıp, incelemelerde bulunmak amacıyla Adıyaman'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Belediyemizi ziyaret etti.

Beraberinde Vali Mahmut Çuhadar, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerimiz İ. Halil Fırat ve Yakup Taş, AK Parti İl Başkan Vekili Emrah Bulucu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Bakanlığa bağlı kurumların yetkilileri ve partililerle birlikte Belediyemize geçen Bakan Kirişci'yi, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimiz kapıda karşıladı. Bakan Kirişci, Başkanlık makamında oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediyemiz tarafından sürdürülen projeler hakkında Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'tan bilgi aldı.

Başkanımız tarafından verilen brifingi inceledikten sonra Şeref Defterini imzalayan Bakan Kirişci, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı gayretli çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç ise Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkanımız, ziyaret sonunda Bakan Kirişci'ye, Kadın ve Gençlik Merkezi kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan el emeği hediyeleri takdim etti.