BAŞKANIMIZ, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

3.10.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Altınşehir Mahallesi'nde bulunan kafelerde zaman geçiren gençleri ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Altınşehir Mahallesi Gökkuşağı Caddesi'nde bulunan kafeleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, burada zaman geçiren gençlerle bir araya gelerek, sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi.

Yapılan ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız, "'Gençlik hazinedir' anlayışı ile gençlerimize ulaşmanın, onlara destek olmanın heyecanını daima taze tutuyoruz. Bu akşam Altınşehir Mahallesi Gökkuşağı Caddesi'nde genç kardeşlerimizle bir araya gelerek; spordan, bilime birçok konuda sohbet ettik. Geleceğimiz, istikbalimiz olan gençlerimizle… Gençlerimizi seviyoruz" diye konuştu.

Öğrenciler ise yakın ilgisinden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür etti.