BAŞKANIMIZ, VATANDAŞLARLA HALAY ÇEKTİ

4.8.2022

Belediyemiz tarafından Mehmet Akif Mahallesi'nde düzenlenen 'Mahallemde Şenlik Var' etkinliklerine katılan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, mahallelilerle halay çekti.

Sosyal Belediyecilikte öncü belediyeler arasında yer alan Belediyemiz tarafından hayata geçirilen yeni projelerden bir tanesi olan 'Mahallemde Şenlik Var' etkinlikleri büyük bir ilgiyle başladı.

Etkinliğin ilk programına ev sahipliği yapan Mehmet Akif Mahallesi'nde vatandaşlar, yerel sanatçılardan Delal Metin ile Haşim&Gülistan Tokdemir tarafından verilen konserlerde söylenen türkülerle coştu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen programın ilerleyen saatlerinde etkinliğe katılan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, söylenen türkülerle coşan vatandaşlarla birlikte halay çekti. Konser sonunda sahneye çıkan Başkanımız, sanatçılara ve emeği geçenlere teşekkür ederek, "Mahalle konserlerine muhteşem bir başlangıç yaptık. Mehmet Akif Mahallesi sakinlerimize etkinliğimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.