BAŞKANIMIZDAN, HASTA VE HASTA YAKINLARINA ZİYARET

4.10.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ziyaretinde bulundu.

Hasta ziyareti öncesi hastane bahçesinde hasta yakınlarıyla sohbet edip istek ve taleplerini dinleyen Başkanımız, daha sonra hastanede yatan hastaları odalarında ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini iletip, bazı hastaların değerlerini kontrol ederek, önerilerde bulundu.

Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız, "Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diledik. Rabbim tüm hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin" diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları ise Başkanımıza yakın ilgisinden ötürü teşekkür etti.