FATİH VE MALAZGİRT MAHALLESİ SAKİNLERİ, YEREL SANATÇILARLA COŞTU

1.9.2022

Belediyemiz tarafından düzenlenen 'Mahallemde Şenlik Var' etkinliklerinin bu haftaki adresi Fatih ve Malazgirt mahalleleri oldu.

Belediyemiz tarafından her hafta bir mahallede düzenlenen 'Mahallemde Şenlik Var' etkinlikleri bu hafta da Fatih ve Malazgirt mahallesi sakinleri için düzenlendi. 23 Nisan İlkokulu bahçesindeki etkinlik yoğun ilgi gördü.

Yerel sanatçılar Ali Milli, Kahtalı Hamido ve Yaman Adıyaman'ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan mahalle sakinleri söylenen türkülerle coştu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın da coşkuya ortak olduğu program öncesi çocuklarda unutulmayarak, palyaço, yüz boyama, animasyon ve şarkılarla doyasıya eğlence tertip edildi.