"KADINLARINI GERİ BIRAKAN TOPLUM GERİDE KALMAYA MAHKÛMDUR"

23.11.2022

Belediyemiz tarafından hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezlerini ziyaret eden Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Belediyesi tarafından Bahçecik, Siteler ve Fatih Mahallesi'nde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezleri'nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Kadın ve Gençlik Merkezleri'ndeki kurslara katılan kadınların yapığı el emeği, göz nuru çalışmaları tek tek inceleyen Başkanımız, kadınlara ve gençlere öncelik veren bir belediyecilik anlayışı ile çocuklara ve kadınlara kaliteli eğitim imkanı sunduklarını dile getirerek, "Kadın ve Gençlik Merkezlerimizi ziyaret ederek kursiyerlerimizin yaptığı çalışmaları inceleme şansı bulduk. Birbirinden güzel eserler ortaya çıkmış, tüm hocalarımızı ve kursiyerlerimizi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Başkanımız, kadınlar tarafından yapılan çalışmaları inceledikten sonra, merkezde bulunan ve kursiyerlerin çocuklarının eğitim gördüğü kreşi de ziyaret ederek, miniklerle sohbet etti.