"ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIMIZ DAHA ÇOK PROJELERİMİZ VAR"

4.10.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, rutin aralıklarla bir araya gelerek istişarelerde bulunduğu birim müdürlerimizle Ekim ayı değerlendirme toplantısında buluştu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, rutin olarak gerçekleştirilen istişare toplantısının Ekim ayı buluşmasında bir kez daha birim müdürlerimizle bir araya geldi.

Belediyemiz tarafından devam eden ve planlanan projelerin konuşulduğu toplantıda başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizi tek tek dinleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkanımız, şehre kazandıracak daha çok projeleri olduğunu müjdeledi.

Keleş Konağında gerçekleşen toplantı sonunda kısa bir değerlendirmede de bulunan Başkanımız, "Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm birimlerimizle sahada olmaya, projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz" dedi.