SEVGİ EVLERİNDEKİ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK

27.4.2022

Belediyemiz bünyesinde çalışmalarını sürdüren TOGEM, Ramazan Bayramı öncesi Adıyaman Safvan Sevgi Evlerinde kalan 30 çocuğa giyim desteğinde bulundu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalarını yürüten Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Adıyaman Safvan Sevgi Evlerinde kalan 30 çocuğu yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi giydirdi.

Gerçekleştirilen destekle ilgili konuşan yetkililerimiz, Adıyaman Safvan Sevgi Evlerinde kalan 7'si erkek, 23'ü kız olmak üzere 30 çocuğumuza Hayır Çarşımızdan bayramlık hediye ederek, giydirdik" diyerek bilgi verdi.

Çocuklar ve Sevgi Evleri yetkilileri de desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.