YAZ SPOR OKULLARI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE KAPANDI

5.9.2022

Belediyemiz bünyesinde bu yıl 6 bin 500 öğrenciye kapılarını açan Yaz Spor Okulları sezonu muhteşem bir törenle kapadı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yaz Spor Okulları, Belediyemiz Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen muhteşem törenle sezonu kapadı.

Haziran ayında başlayan ve bu yıl yüzme, futbol, basketbol ve kort tenisi branşlarında toplam 6 bin 500 öğrenciye eğitim veren Yaz Spor Okullarının kapanış törenine katılan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Msutafa Alkayış, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve Belediye Başkan Yardımcılarımız, tüm sporcuları ve ailelerini tebrik etti.

Çok sayıda öğrenci velisinin de katıldığı törende yaz spor okullarına katılan 6 bin 500 öğrenciye sertifikalarını dağıtan Belediye Başkanımız, "Yaz dönemi boyunca, birçok branşta 6 bin 500 öğrencimizin eğitim aldığı; Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni'ne katıldık. Renkli ve eğlenceli görsel bir şölen sunan çocuklarımızı tebrik eder, hayatlarında başarılar diliyorum" diyerek, öğrencilere belgelerini takdim edildi.

Ayrıca yetkililerimiz, kayıtları yakında başlayacak kış spor okullarına da tüm çocukları ve yetişkinleri davet etti.