Belediyemiz ile OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Belediyemiz ile OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Belediyemiz ile OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Belediyemiz ile OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Belediyemiz ile OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Belediyemiz ile OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Başkanımız,
OSTİM Teknik Üniversitesi Hayat Boyu Uygulama ve Araştırma Merkezi (OTUSEM) ile
eğitim, üretim ve istihdam başta olmak üzere çeşitli alanlarda projeler
geliştirmek üzere önemli bir işbirliği protokolüne imza attı.
OTUSEM Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol töreninde, Başkanımızın yanı sıra OSTİM Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Müldür ve OTUSEM Müdürü Hüseyin Kolsuz hazır bulundu.
Eğitim, Üretim ve İstihdam Alanında Projeler Geliştirilecek
Pratiğe dönük eğitim modeliyle, Türkiye’nin önemli bilim merkezlerinden biri olan OSTİM Teknik Üniversitesi ile işbirliğinin Adıyaman için önemli olduğunu vurgulayan Başkanımız, imzalanan protokol kapsamında eğitim, üretim ve istihdam başta olmak üzere çeşitli alanlarda projeler geliştireceklerini ifade etti.
Söz konusu işbirliğinin Adıyaman’ın kalknmasına önemli katkı sağlayacağının altını çizen Başkanımız, “OSTİM Teknik Üniversitesi ülkemizin ihtiyaç duyduğu uygulamalı bilimler alanında önemli bir eğitim merkezi. Bilimin ve eğitimin önemine inanan bir belediye olarak inanıyoruz ki bu işbirliği ile şehrimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yaralarımızı saracak projeler üreteceğiz. Bu bakımdan tüm OSTİM ailesine şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. İşbirliğimiz memleketimiz için hayırlı olsun.” diye konuştu.
Başkanımız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar
Müldür nezdinde üniversite ailesine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
“Adıyaman için Güzel Çalışmalar Yapacağız”
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Müldür de, “Sayın Başkan’a ziyaretlerinden ve nazik sözlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Üniversite olarak amacımız ihtiyaç duyulan her alanda değer üretebilmek ve bunu da doğrudan pratiğe dönük olarak geliştirmek. Mirasını taşıdığımız birikimimizle başka şehir ve kurumlara destek olduğumuz gibi Adıyaman Belediyesi ile Adiyaman için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. İşbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Fotoğraf Galerisi
K-1 Konteyner Kent’te Su Sorununa El Atan Başkanımız: “Belediye Emrinizde”
Başkanımız Sözünü Tuttu: İlk Kreşin Temeli Atıldı
“Emek kutsalımız, istihdam öncelikli meselemiz”
Başkanımız Sözünü Tuttu: İlk Kreşin Temeli Atıldı
Adıyaman’da nikâh sayısında rekor artış
Adıyaman Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
Gençlik Haftası’nda Depremzede Gençlerle Anlamlı Buluşma
Adıyamanlı Çocuklar Açık Hava Sinemasını Çok Sevdi
Belediyemizden Su için Gece Mesaisi
Başkanımız, Basın Bayramı’nda Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladık
Sıratut Mahallesinde Pazar mesaisi: Belediye ekiplerimiz patlayan lağım borusu sorununu anında çözdü!
Belediyemizden Fırınlarda Hijyen Denetimi