Adıyamanlı çocuklar Hayat Parkı’na kavuştu
Adıyamanlı Çocuklar Hayat Parkı’na Kavuştu
Adıyaman’da uluslararası işbirliği ile hayata geçirilen ‘Hayat Parkı’ açıldı.
Yeni Mahalle’de, Demokrasi İlkokulu Kuzeyinde açılan ve yapımı 4 ay süren Hayat Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. OXFAM Türkiye, FİSA Çocuk Hakları Merkezi, Fransız Vakfı, Şehir Dedektifi, Adıyaman Tabip Odası ve Belediyemiz işbirliği ile hayata geçirilen parkın açılışına Başkanımızın yanı sıra OXFAM Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfından Emine Yılmaz, OXFAM Avustralya’dan Lucia Goldsmtih, FİSA Çocuk Hakları Merkezi’nden Esin Koman, Şehir Dedektifi Çevre Sanat Derneğinden Gizem Kıygı ve İpek Kay, Adıyaman Tabip Odası Başkanı İsmail Tosun katıldı.
Başkanımız Kurdeleyi Çocuklarla Kesti
Parkın açılışının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk getirilmesinin ayrıca anlamlı olduğunu dile getiren Başkanımız, kurdeleyi çocuklarla birlikte kesti.
Parkın yapımına katkı sunan STK’lara teşekkür eden Başkanımız, “Adıyaman’a 6 Şubat’ın yaralarını sarmak için uzanan bu dost eline teşekkür ediyoruz, bizleri çok mutlu ettiniz. Yardımları ile bu eserin oluşmasına katkı veren tüm dostlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu dayanışma ve dostluklar devam etsin istiyoruz, daha fazla gönül köprüsü kurulmasını istiyoruz” diye konuştu.
Fotoğraf Galerisi

Adıyaman’da Yeşilçam Rüzgarı

Başkan Tutdere Belediyeler Birliğinin Yeni Başkanı Oldu

Adıyaman Belediyesinin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne yoğun ilgi: Yıllardır İhmal Ediliyordu

Adıyaman’da ‘Depremden 18 Ay Sonra Neredeyiz?’ Çalıştayı Düzenlendi

Adıyaman’da Kahtalı Mıçe’ye Anlamlı Vefa Gecesi

İl Genel Meclisi Toplantısında Başkanımızdan Dayanışma Çağrısı: “Başka Adıyaman yok, birlikte çalışacağız”

İmamoğlu ve Tutdere’den Konteyner Kentlerde Dayanışma Mesajı

Adıyaman’da Kadınların El Emeği Büyüledi

Adıyaman’da Bozuk Yollar Onarılıyor, Yeni Yollar Açılıyor

Tutdere’den Emeklilere Büyük Müjde! Demokrasi Parkı’na ‘Emekli Lokantası ve Çay Evi’ Açılıyor

Başkan Tutdere’den Gülben Ergen’e Anlamlı Ziyaret: “Dayanışmanız Asla Unutulmayacak”

Başkanımız Sözünü Tuttu: İlk Kreşin Temeli Atıldı

Adıyaman Belediyesinin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne yoğun ilgi: Yıllardır İhmal Ediliyordu

Başkan Tutdere Ankara’da Önemli Temaslar Bulundu
