Güncel Haberler

29 Ağu 2025 - Cuma

Adıyaman Belediyesporumuz, altyapıda Akademi Ligi’ne katıldı


Adıyaman Belediyesporumuz, altyapı çalışmalarında önemli bir adım atarak U14 ve U15 yaş kategorilerinde 16. Grup Akademi Ligi’nde yerini aldı.

 

Adıyaman Belediyesporumuz, genç yeteneklere profesyonel futbolun kapılarını aralamak amacıyla altyapı çalışmalarını güçlendiriyor. Bu kapsamda kulüp, U14 ve U15 yaş kategorilerinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 16. Grup Akademi Ligi’nde mücadele edecek.

 

Alınan bu karar, kentin genç yeteneklerinin daha güçlü bir futbol altyapısında yetişmesine ve profesyonel sahnelere hazırlanmasına katkı sağlayacak.

 

Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediyesporumuzun Akademi Ligi’ne katılımını kutlayarak şunları söyledi:

“Belediyespor’umuzun altyapıda Akademi Ligi’ne katılması, hem çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmesi hem de şehrimizin spordaki geleceği için çok kıymetli bir adımdır. Sahada mücadele edecek her bir evladımıza başarılar diliyor, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

Başkanımız Tutdere yakın zamanda altyapı seçmelerinin yapılacağını da sözlerine ekledi.

×
Fotoğraf Galerisi