Güncel Haberler
04 Tem 2024 - PerşembeAlmanlardan, Belediyemize Altyapı Güçlendirme Desteği

Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) ile Belediyemiz arasında imzalanan ‘Depremden Etkilenen Belediyelerin Kentsel Hizmet Altyapısını Güçlendirmek İçin Teknik Destek Projesi’ hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Belediyemiz toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkanımızın yanı sıra BYS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Kaskatı, GIZ Danışmanı Pınar Çobanyılmaz, BYS Grup Yazılım Teknoloji Lideri Burcu Taşkan Demirkök ile Belediye Başkan Yardımcılarımız Ceyhan Kayhan ve Ufuk Bayır ve ilgili birim müdürleri katılım sağladı. Başkanımız, projede gelinen son durum hakkında bilgi aldı.
Toplantı ile ilgili açıklama yapan Başkanımız “Depremde büyük yıkıma uğrayan Adıyaman’ımızda yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Fotoğraf Galerisi

Belediyemizden Özel Çocuklara Kuaför Hizmeti

Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları

Başkanımız ‘Kent Meydanı Projesi’ni Esnafa Sordu

Adıyaman’da nikâh sayısında rekor artış

Hâl Pazarı Esnafı Asfalt Yola Kavuştu

Belediyemizden Konteyner Kentte Unutulmaz Halk Konseri

Adıyamanlı Genç Sporcular Filenin Sultanlarına Özenerek Voleybola Başladı

Hemşerilerimizi Bozuk Yollardan Kurtaracağız

Belediyemizden 3 Açılış Birden: Emekliler ve Kadınlar için Yeni Mekanlar Hizmete Giriyor

“Adıyaman’ımızı Tozdan ve Görüntü Kirliliğinden Kurtarıyoruz”

Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları

Adıyaman’a Gastronomi Merkezi kurulacak

Aquapark Çocuklara Kapılarını Açtı

Adıyaman Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
