Güncel Haberler

08 Ağu 2025 - Cuma

Adıyaman Belediyemiz İndere TOKİ Konutlarına otobüs seferi başlatıyor


Adıyaman Belediyemiz, vatandaşların ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla İndere TOKİ Konutlarına otobüs seferi başlatıyor.

 

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından planlanan seferler, 11 Ağustos 2025 Pazartesi gününden itibaren her saat başı olmak üzere 07.00 ile 19.00 saatleri arasında düzenlenecek. Böylece TOKİ bölgesinde yaşayan vatandaşlar, gün boyunca düzenli toplu taşıma hizmetinden faydalanabilecek.

 

Geçici güzergâh kapsamında otobüsler şu duraklardan hizmet verecek:

                •             Eski Valilik

                •             Hürriyet

                •             Hısnı Mansur

                •             Çamlıca

                •             İndere giriş

                •             İndere Cami

                •             İndere AFAD Bürosu önü

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere, “Deprem sonrası yeni yaşam alanlarına taşınan hemşehrilerimizin ulaşımda sorun yaşamaması için gerekli planlamayı tamamladık. İndere TOKİ’de yaşayan vatandaşlarımızın şehir merkezine güvenli, hızlı ve düzenli şekilde ulaşabilmeleri amacıyla seferleri başlatıyoruz. Adıyaman’ın her noktasına eşit ve kesintisiz hizmet ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

×
Fotoğraf Galerisi