Güncel Haberler
01 May 2024 - Çarşamba“Emek Kutsalımız, İstihdam Öncelikli Meselemiz”
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ziyaretleri kapsamında Ayakkabı Kent’te incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız, “Emek kutsalımız, istihdam öncelikli meselemiz.” dedi.
Emek ve Dayanışma Günü kapsamında ziyaretlerde bulunan Başkanımız, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait fidanlık alanında ve Ayakkabı Kent’te incelemelerde bulundu.
Sabahın ilk saatlerinde Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan emekçileri ziyaret eden Başkanımız, fidanlık ve su depolarını yerinde inceledi. Personel ile tek tek selamlaşarak bayramlarını kutlayan Başkanımız, su depoları ile ilgili bilgi aldı. Su depolarında yapılan çalışmalarla yaz aylarında Adıyaman’da su problemi yaşanmayacağını kaydeden Başkanımız, “Daha önce yapılan 10 tonluk su depomuz ile inşası süren 20 ton kapasiteli su depomuzu yerinde inceledik. Yaza kadar iki su depomuz da tam kapasite ile hizmet verecek. Böylece kentimizde yaz aylarında su sorunu yaşanmasının önüne geçeceğiz.” diye konuştu.
Ayakkabı Kent Bin 500 Kişiye İstihdam Sağlayacak
Başkanımız daha sonra, Belediye Başkan Adayları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Çelenk’i ve OSB içerisinde bulunan Ayakkabı Kent şantiye alanında incelemelerde bulundu.
Tamamlandığında bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Ayakkabı Kent’e dair bilgi veren Başkanımız, “İstiyoruz ki bundan sonraki Emek ve Dayanışma Günlerine, yüzü gülen emekçilerimizle girelim. Her zaman dile getirdiğimiz gibi bizim için emek kutsalımız, istihdamı artırmak da öncelikli meselemiz. Bu kapsamda en az bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Ayakkabı Kent projesini de çok önemsiyoruz. 30 dönüm üzerine 11 bin 500 metrekare kapalı alanda inşa edilen projemiz ile şehrimiz yeni yatırımcılarını ağırlayacak ve önemli bir istihdam alanı kazanacak. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Fotoğraf Galerisi
Adıyaman Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
Gençlik Haftası’nda Depremzede Gençlerle Anlamlı Buluşma
Belediyemizden Özel Çocuklara Kuaför Hizmeti
Adıyaman’da hayırseverler ve Belediyemiz el ele: 75 tekerlekli sandalye dağıtıldı
Belediyemiz ile OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Belediyemiz Üniversite Öğrencileri İçin Yol Çalışmalarını Hızlandırdı
Sümerevler Mahallesi Yeni Parkla Daha Yeşil Olacak, Vatandaş Rahat Nefes Alacak
Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları
Kömür’de Kültür Sanat Merkezi’nin açılışı yapıldı
Başkanımız, 30 Yıllık Yol Sorununu Çözdü
K-1 Konteyner Kent’te Su Sorununa El Atan Başkanımız: “Belediye Emrinizde”
Belediyemiz Akın Global Vakfı ile Eğitimde İşbirliği Yapacak
Buray Gençlik Haftasını Umutkent’te Başlattı
Başkanımız, Basın Bayramı’nda Gazetecilerle Bir Araya Geldi