“Söz Verdiğimiz Gibi Vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”
“Söz Verdiğimiz Gibi Vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”
“Söz Verdiğimiz Gibi Vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”
“Söz Verdiğimiz Gibi Vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”
Belediyemiz Mayıs ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya dair açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere, seçim sürecinde söz verdikleri vaatleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi.
Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkanımız başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 18’i ek gündem olmak üzere 28 madde karara bağlandı.
Halk ekmek fabrikası, hazır beton santrali, kentin ihyası komisyonu
Meclis Toplantısında, Halk Ekmek Fabrikası ve Hazır Beton Santrali ve Beton Analiz Laboratuvarı, aşevi, ihtiyacı olan mahallelerde kreş ve taziye evi kurulması kararlaştırıldı. Ayrıca, deprem sonrasında inşa ve yerinde dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak ve denetlemek amacıyla da Kentin İhyası ve Planlaması Komisyonu kurulması karara bağlandı.
“Vaatlerimizi yerine getiriyoruz”
Toplantıda bir başka öne çıkan karar ise muhtarların da yararlanacağı biçimde, kamusal alanlarda internet erişimi kararı oldu.
Toplantı sonrasında açıklamada bulunan Başkanımız, “Seçim sürecinde söz verdiğimiz vaatlerimizi tek tek yerine getiriyor ve kentimizde yaşamın normale dönmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda ekmek kuyruklarına son vermek için Halk Ekmek Fabrikamızı, Hazır Beton Santrali ve Beton Analiz Laboratuvarımızı kuruyoruz. Deprem sonrası inşa çalışmalarını hızlandırmak ve denetlemek üzere ‘Kentin İhyası Komisyonu’nu hayata geçiriyoruz. Aşevimizi kuruyor, ihtiyaç olan mahallelerde yeni taziye evleri ile kreşleri açıyoruz. Kamusal alanlarda gençlerimiz için ücretsiz internet erişimi altyapısını hayata geçiriyoruz. Muhtarlarımıza bilgisayar, yazıcı ve internet altyapısı desteği sağlıyoruz” diye konuştu.
Fotoğraf Galerisi

Adıyamanlı Genç Sporcularımız Filenin Sultanlarına Özenerek Voleybola Başladı

Başkanımız İstanbul’daki Adıyaman STK’larıyla bir araya geldi

Gençlik Haftası’nda Depremzede Gençlerle Anlamlı Buluşma

Başkanımız Sözünü Tuttu: İlk Kreşin Temeli Atıldı

TBB Encümen Toplantısı Adıyaman’da Gerçekleştirildi

Adıyaman Belediyesinin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne yoğun ilgi: Yıllardır İhmal Ediliyordu

Gençlik Haftası’nda Depremzede Gençlerle Anlamlı Buluşma

Başkanımız, Bakan Yardımcısı Gürgen’i Ziyaret Etti

Başkan Tutdere: “Adıyaman Bu Sahneleri Çok Özledi”

İmamoğlu ve Tutdere’den Konteyner Kentlerde Dayanışma Mesajı

Başkan Tutdere: “Adıyaman Belediyesi Özel Çocuklarımızın Emrinde Olacak”

Adıyaman’da Yeşilçam Rüzgarı

Belediyemizden Usulüne Uygun Yıkım Çalışmalarıyla Toz Sorununa Çözüm

Kangrenleşen Su Sorununu Çözdük
